Amai zeg

Temptation-sterretje Megan uit de kleren voor Playboy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @desaevermegan__Temptation-sterretje Megan uit de kleren voor Playboy
RTL

De Vlaamse Megan Desaever vergaarde haar bekendheid door mee te doen aan 'Temptation Island' en binnen de kortste keren het bed met verleider Joshua te delen. Sindsdien focust ze zich volgens haar Instagram-pagina vooral op haar 'mind, body and soul'. Toch vond ze in haar agenda een gaatje om uit de kleren te gaan voor 'Playboy'.

"Blij om aan te kondigen dat ik op de cover van Playboy sta"

Na haar deelname aan het relatieprogramma ontwikkelde de realityster een liefde voor cosmetische ingrepen en verleidelijke foto's. Het leverde schijnbaar een belletje van de Playboy-makers op, die ervoor hebben gezorgd dat ze playmate of the month aan haar cv mag toevoegen. Megan is maar wat trots, zo laat ze op social media weten. 'Blij om aan te kondigen dat ik op de cover van Playboy sta en playmate of the month ben!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Megan van Temptation Island herken je haast niet terug
Lees ook

Megan van Temptation Island herken je haast niet terug

Megan vertelt dat ze helemaal in haar nopjes is met het eindresultaat, hoewel het niet makkelijk was om zichzelf bloot te geven op het strand. "In het begin vond ik het eng, ook omdat ik bekend ben hier en mijn naaktshoot graag geheim wilde houden. Maar al gauw was ik volledig op mijn gemak."

Ook onthult ze één van de redenen waarom de relatie met haar ex-vriend stukliep. "Instagram was wel een dingetje tussen ons. Hij werd jaloers vanwege alle berichten die ik van mannen kreeg. Dat snapte ik ook wel. Als je ziet wat ik oproep bij sommige mannen..."

Lees meer over
Temptation Island