het kan snel gaan

Timtation en vriendin zetten matchende doe het zelf-tatoeage

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @timtation_2018Timtation en vriendin zetten matchende doe het zelf-tatoeage
RTL

Tim Wauters, sinds zijn veelbesproken deelname aan 'Temptation Island' omgedoopt tot Timtation, heeft geen al te best liefdes-cv. Houdt dat hem tegen om samen met zijn meest recente vlam een matchende tatoeage te nemen? Nee. Saillant detail 1: ze hebben de plaatjes zelf gezet. Saillant detail 2: ze zijn twee weken samen.

"Forever united"

Bij iedere vriendin die hij heeft, lijkt Tim er desalniettemin van overtuigd te zijn dat hij ditmaal écht de ware heeft gevonden. Met zijn nieuwste verovering Sofie is dat niet anders. Of in ieder geval zijn ze serieus genoeg om een tatoeage te laten zetten om hun liefde te vereeuwigen. 'Forever united', schrijft Tim bij een foto van zijn kunstwerk. Op de polsen van de twee tortelduifjes staat 'her beast' en 'his beauty' getatoeëerd.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wedding bells voor Timtation: 'Deze keer is het héél zeker'
Lees ook

Wedding bells voor Timtation: 'Deze keer is het héél zeker'

Op zijn afgesloten Instagram-account is voor geaccepteerde volgers te zien dat Tim de smaak helemaal te pakken heeft: hij tatoeëert er de laatste tijd lustig op los en deelt regelmatig zijn nieuwste werk. De oud Temptation-kandidaat is vooral gek op het tatoeëren van namen in een dik lettertype. Wie weet heeft Fabrizio nog een stoel voor hem vrij in zijn tattooshop?

Lees meer over
Temptation Island