never forget

Prins Harry plant vergeet-mij-nietjes op sterfdag Diana

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP/Getty ImagesPrins Harry plant vergeet-mij-nietjes op sterfdag Diana
RTL

Het was gisteren precies 23 jaar geleden dat de wereld afscheid nam van de geadoreerde prinses Diana. Op haar sterfdag bracht prins Harry (35) een bijzondere ode aan zijn overleden moeder.

"Ik krijg geen genoeg van deze foto's"

Prinses Diana kwam op 31 augustus 1997 om het leven in een tragisch auto-ongeluk in Parijs. Op haar sterfdag bezochten haar zoon prins Harry en diens echtgenoot Meghan Markle een leercentrum in Los Angeles. De twee waren aanwezig om de scholieren te helpen met het planten van een aantal bloemen. Eén bloemensoort bleek een eerbetoon te zijn aan Harry's overleden moeder: vergeet-mij-nietjes. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Buren van Harry en Meghan zijn paparazzi helemaal zat'
Lees ook

'Buren van Harry en Meghan zijn paparazzi helemaal zat'

Royalty-fans vinden de hommage erg treffend. 'Dit is fantastisch. Ik weet zeker dat de kindjes van iedere minuut hebben genoten met de Hertog en Hertogin van Sussex', aldus één twitteraar. 'Wat prachtig! Harry en Meghan hebben prachtige zielen', vindt een ander. 'Ik krijg geen genoeg van deze foto's', aldus een derde.

Het bezoek aan het leercentrum is één van de eerste publieke activiteiten van het stel sinds het veelbesproken vertrek uit het Britse koningshuis. Nu wordt er druk gezocht naar wie het stokje in thuisland Groot-Brittannië van hen overneemt. Royalty-deskundige Marc van der Linden licht een tipje van de sluier op, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Prins HarryPrinses DianaMeghan MarkleDood