GROF

Lang Leve de Liefde-kandidaat tegen date: 'Ben je niet lesbisch?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBSLang Leve de Liefde-kandidaat tegen date: 'Ben je niet lesbisch?'
RTL

Dat het niet echt botert tussen Robert en Lenne, die meedoen aan het SBS-datingprogramma 'Lang Leve de Liefde', kunnen we de hele week al zien. Maar de ontmoeting van de twee loopt nu toch uit in een behoorlijke woordenwisseling, waarin Robert zelfs vraagt of Lenne niet stiekem op vrouwen valt.

"Ik vind het te mannelijk"

Het begint allemaal met het feit dat Robert het kapsel van Lenne niks vindt. "Ik vind het te mannelijk", zegt hij. "Nou, ik voel me op en top vrouw", reageert Lenne. Als zij dan vervolgens zegt dat ze hem onverzorgd vindt, reageert Robert daar onverschillig op.

Vrouwonvriendelijke Lang Leve de Liefde-kandidaat oogst kritiek
Lees ook

Vrouwonvriendelijke Lang Leve de Liefde-kandidaat oogst kritiek

Uiteindelijk lopen de emoties in het gesprek zó hoog op dat Lenne zegt: "Als alle mannen zoals jou waren, werd ik terstond lesbisch." "Ben je niet lesbisch dan?" vraagt Robert daarop. En dat schiet bij zowel Lenne, als de kijkers in het verkeerde keelgat. 

'Dit kan echt niet! Wat een vreselijke man', reageert iemand. Een ander: 'Wat een onbeleefde vent, bah.' Ook anderen nemen het voor Lenne op: 'Wat goed dat ze zo kalm blijft.' Het bewuste fragment zie je hieronder.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Naast Lang Leve de Liefde komen er meer leuke programma's op televisie. In de video hieronder zie je de kandidaten van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje wat in het najaar op tv te zien zal zijn bij RTL 4. 

Lees meer over
SBSTalpa