uitgeboerd

Yvon Jaspers ziet toekomst Boer zoekt Vrouw somber in

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRV/Linelle DeunkYvon Jaspers ziet toekomst Boer zoekt Vrouw somber in
RTL

Slecht nieuws voor de kijkers van 'Boer zoekt Vrouw' - en dat zijn er nogal wat. Volgens presentatrice Yvon Jaspers (47) laat een nieuw seizoen wegens virologische redenen nog lang op zich wachten.

"Het enige doel van Boer zoekt Vrouw is precies wat nu niet toegestaan is"

Op de website Boer zoekt Vrouw vertelt Yvon dat het nog onduidelijk is of er een nieuw seizoen komt. "Daar hopen wij allemaal op. Maar zoals voor iedereen is het ook voor ons afwachten hoe corona zich ontwikkelt."

Anderhalvemeterafstand houden is tijdens de logeerweek nou eenmaal lastig. "Het enige doel van Boer zoekt Vrouw is precies wat nu niet toegestaan is. Het verminderen van de 1,5 meter..." Dat betekent dus dat we volgend jaar niet kunnen genieten van verliefdheid op het platteland en andere koetjes en kalfjes.

Boer Jan en Nienke uit Boer zoekt Vrouw uit elkaar
Lees ook

Boer Jan en Nienke uit Boer zoekt Vrouw uit elkaar

Zondag gaat wel het nieuwe seizoen van Onze Boerderij van start. De opnames waren al in volle gang toen het coronavirus bijna heel Nederland platlegde. Yvon vertelt daarover: "Tijdens de coronatijd hebben we gedraaid met alle maatregelen. Dus regels als voldoende afstand houden en iedereen met eigen vervoer, zijn sindsdien heel gewoon geworden. Wij werken met een heel klein team en vrijwel altijd buiten, dat maakt het gelukkig mogelijk om relatief veilig door te kunnen werken. En we maken natuurlijk vaak de grap dat boeren altijd al in thuisquarantaine zitten!"

Annemiek uit Boer zoekt Vrouw kan niet van haar Charlie afblijven en die twee vinden het echt niet erg om in 'quarantaine' te zitten zoals te zien is in de video hieronder.

Lees meer over
Yvon JaspersBoer zoekt Vrouw