ongepast

Ex-verloofde heeft spijt van 'diss track' over Naya Rivera

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesEx-verloofde heeft spijt van 'diss track' over Naya Rivera
RTL

Big Sean (32) bracht het nummer 'I Don't F•ck With You' een paar maanden na zijn breuk met Naya Rivera uit. De 'diss track' werd een wereldwijde sensatie, maar de rapper heeft nu spijt van het uitbrengen van de plaat.

"Als ik had geweten dat ze zo tragisch aan haar einde zou komen, had ik het nummer nooit gemaakt"

"Als ik had geweten dat ze zo tragisch aan haar einde zou komen, had ik het nummer nooit gemaakt", vertelt Big Sean in gesprek met Vulture. Maar de rapper houdt voet bij stuk dat het niet om een diss track gaat. Hij vindt het jammer dat het 'kwetsende' nummer wordt geassocieerd met Naya. "Daar heb ik het nog steeds moeilijk mee. Ik wil het er liever niet over hebben, omdat ik haar wil blijven eren." 

Het gaat 'elke dag stukje beter' met zoon actrice Naya Rivera
Lees ook

Het gaat 'elke dag stukje beter' met zoon actrice Naya Rivera

Big Sean en Naya kregen in 2013 een relatie, maar het schip strandde een jaar later al. Een paar maanden na de breuk bracht de rapper het nummer 'I Don't F*ck With You' uit, ogenschijnlijk gericht naar zijn ex. "Het was geen diss", beweert hij nu. "Ik maakte het lied en stuurde het naar haar. Ze wist ervan en vond het een leuk nummer. Onze breuk was heel publiekelijk. We waren heel jong en vergaven elkaar en zijn doorgegaan met ons leven." 

In haar memoires sneed Naya het onderwerp zelf aan. "Mijn enige verzoek was dat hij mijn naam niet zou gebruiken", schreef ze in Sorry Not Sorry. "Ik smeekte hem: 'Schrijf er alsjeblieft geen nummers meer over. Iedereen gaat er al vanuit dat jouw nummers over mij gaan, dus doe het zo objectief mogelijk.'" Uiteindelijk leek de schade beperkt en deed Naya zelfs een opvoering van het nummer tijdens het programma Lip Sync Battle

Glee-actrice Naya Rivera overleed op 33-jarige leeftijd na een bootongeluk. In de video hieronder zie je alles over haar tragische laatste moment met haar zoontje. 

Lees meer over
Naya RiveraMuziekDoodVerdrinking