no time to die

Genieten: nieuwe trailer James Bond uitgebracht

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Universal PicturesGenieten: nieuwe trailer James Bond uitgebracht
RTL

De makers van de James Bond-reeks hebben donderdagmiddag om 13.00 uur online de eerste lange trailer van het nieuwe 007-avontuur 'No Time To Die' gelanceerd. De film, waar fans al heel lang op wachten, is vanaf 12 november in de bioscopen te zien. De kaartverkoop voor Nederland is al van start gegaan.

No Time To Die was de eerste film die in het voorjaar werd uitgesteld vanwege de coronacrisis. Daarna volgden veel blockbusters, zoals Fast & Furious 9, Black Widow en Top Gun 2. Maar nu de thriller Tenet het afgelopen weekend in heel Europa volle zalen trok, lijkt aangetoond dat grote films ook met alle coronarestricties toch een succes kunnen worden.

'Nieuwe James Bond-film komt in november in de bioscoop'
Lees ook

'Nieuwe James Bond-film komt in november in de bioscoop'

No Time to Die wordt de laatste Bond-film met acteur Daniel Craig in de rol van geheim agent 007. Bond lijkt zijn turbulente leven achter zich te hebben gelaten en hij leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.

Andere hoofdrollen worden vertolkt door Rami Malek, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear en Ana de Armas.

In de video hieronder vertelt Rami over zijn rol als schurk in de 007-film. 

Lees meer over
Daniel CraigJames BondFilm