got your back

Vriendje Britney Spears springt in de bres: 'Ze is niet eng'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images  Vriendje Britney Spears springt in de bres: 'Ze is niet eng'
RTL

Het vriendje van Britney Spears (38) heeft het gehad met het online commentaar op de zangeres. Sam Asghari (26) is er helemaal klaar mee en verdedigt zijn grote liefde op Instagram.

"We hebben meer mensen zoals zij nodig in deze wereld"

Het gekke gedrag van Britney en de lopende rechtszaak tegen haar vader heeft de #FreeBritney-beweging in het leven geroepen. De zangeres lijkt namelijk tegen haar wil in van alles te moeten doen, vinden haar fans. Scenarist Kelly Oxford kan het niet meer aanzien. 'Dit account is té eng geworden voor me', schreef ze onder een filmpje op Britneys account. En dat was voor haar vriend Sam de druppel. 

Britney Spears vraagt rechter zaak tegen vader openbaar te maken
Lees ook

Britney Spears vraagt rechter zaak tegen vader openbaar te maken

'Wat is er eng aan de grootste popster ter wereld die gewoon zichzelf is (authentiek, grappig, bescheiden) en niets geeft om andermans mening?' reageert Sam onder het berichtje van Kelly. 'We hebben meer mensen zoals zij nodig in deze wereld en minder zoals jij. Trouwens, Instagram heeft dus een knopje uitgevonden die je kunt indrukken waardoor je iemand niet meer volgt.' 

© Instagram @samasghari

Britney staat al 11 jaar onder curatele en heeft onlangs aan de rechter gevraagd om de rechtbankpapieren openbaar te maken. In de video hieronder zie je waarom haar fans de #FreeBritney-beweging hebben opgezet. 

Lees meer over
Britney SpearsLiefdeInstagram