hips don't lie

Volgers staan versteld van 'adembenemende' Shakira in bikini

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images Volgers staan versteld van 'adembenemende' Shakira in bikini
RTL

De 43-jarige Shakira lijkt het geheim van de eeuwige jeugd te hebben ontdekt. Op Instagram deelt de 'Whenever, Wherever'-zangeres nieuwe foto's waarop ze straalt in bikini en haar volgers kunnen hun ogen nauwelijks geloven.

"Adembenemend"

Shakira imponeert ons al sinds haar internationale doorbraak in 2002 met haar wonderschone uiterlijk en aparte stem. In thuisland Colombia en de rest van Zuid-Amerika is ze al langer bekend. En bijna 30 jaar na haar debuutalbum weet de 'Hips Don't Lie'-zangeres nog altijd enorme indruk te maken.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jennifer Lopez geeft Shakira lesje billen schudden
Lees ook

Jennifer Lopez geeft Shakira lesje billen schudden

'Ik heb deze bikini zelf ontworpen en laten maken door een vriendin', schrijft ze op Instagram. 'Ik laat altijd mijn eigen bikini's maken voor de vakantie!' Het is echter niet de kledij die bij haar volgers opvalt, maar haar lichaam. 'Adembenemend', 'schitterend' en 'leuk', noemen haar volgers het.

Het is niet de eerste keer dat Shakira dit jaar imponeert. Samen met Jennifer Lopez maakte ze furore met hun optreden tijdens de Super Bowl. Je ziet er alles over in de video hieronder.

Lees meer over
ShakiraInstagram