WATERLANDERS

Frank en Rogier roeren Roelie tot tranen met vernieuwde B&B

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL Frank en Rogier roeren Roelie tot tranen met vernieuwde B&B
RTL

In 'Frank & Rogier Checken in' zijn Frank (74) en Rogier (45) ditmaal in Ter Apel. Daar runnen moeder Roelie (62) en dochter Linda (36) samen een bed and breakfast, De Bosrand genaamd. Helaas gaan de zaken niet zo goed, maar daar komen de heren uiteraard verandering in brengen.

"Oh, wat mooi"

Bij binnenkomst merken Frank en Rogier gelijk al op wat er mis is. "Het lijkt wel een plek voor kinderen", aldus Frank. Roelie en Linda hebben momenteel erg weinig gasten, dus is verandering noodzakelijk. En Rogier heeft dé oplossing: 'Beverly Hills B&B Chique' moet het thema van de bed and breakfast worden.

Spanningen tussen Frank en Rogier: 'Ongeleid projectiel'
Lees ook

Spanningen tussen Frank en Rogier: 'Ongeleid projectiel'

Uiteindelijk, na flink zwoegen, is de volledige B&B van Roelie aangepast. Bij binnenkomst schiet ze gelijk vol. "Oh, wat mooi. Oh geweldig. Wat mooi", zegt ze door haar tranen heen. 

De kijkers thuis zijn ook erg blij voor Roelie en zijn ineens bijzonder enthousiast over haar bed and breakfast. 'Ik wil ook bij Roelie slapen. Wat een lief mens', zegt iemand.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In deze uitzending waren er wel wat spanningen tussen Frank en Rogier. Zo werden ze het niet helemaal eens over de stijl waarin ze De Bosrand wilden omtoveren. Frank noemde Rogier zelfs een ongeleid projectiel. Je ziet het gekibbel in de video hieronder.

Frank & Rogier Checken in zie je elke dinsdag om 20.30 uur op RTL 4.