rampetampen

Krijgt Kourtney Kardashian vierde kindje met Scott Disick?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKrijgt Kourtney Kardashian vierde kindje met Scott Disick?
RTL

De Kardashians zijn natuurlijk nauwelijks bij te houden, maar nu het nieuwe seizoen van 'Keeping Up With the Kardashians' bijna van start gaat, lijkt het onmogelijk. Na allebei een punt achter hun relaties met hun jonge wederhelften te hebben gezet, zou Kourtney (41) zomaar weer zwanger kunnen zijn van Scott Disick (37). Dat blijkt uit een nieuwe trailer van hun realityserie.

KUWTK maakt een grand rentree in de Verenigde Staten en om de fans alvast een beetje lekker te maken heeft de Kardashian-familie een trailer online gezet. Hierin is te zien hoe Kim aan Kourtney vraagt of het klopt dat ze 'weer aan het proberen is' met Scott. De oudste Kardashian-zus kijkt verdwaasd om zich heen. Uiteraard laten ze het definitieve antwoord niet zien, anders kijken de fans niet meer. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kourtney Kardashian in tranen na knipbeurt zoon
Lees ook

Kourtney Kardashian in tranen na knipbeurt zoon

Scott zette onlangs een punt achter zijn relatie met de 22-jarige Sofia Richie. Ook Kourtneys relatie met de 27-jarige Younes Bendjima is tot zijn einde gekomen. Er staat hen dus niets in de weg om na Mason (10), Penelope (8) en Reign (5) nog een vierde baby te nemen. De tijd in KUWTK zal het leren. Het nieuwe seizoen is de één na laatste die de zusjes Kardashians zullen verzorgen. Je ziet alles over het einde van de realityshow in de video hieronder.

Lees meer over
Kourtney KardashianBabyZwangerschap