afdingen maar

Rosanna uit Temptation gooit oude bilimplantaten in de verkoop

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @rosannavoorwaldRosanna uit Temptation gooit oude bilimplantaten in de verkoop
RTL

Het is alom bekend dat Rosanna Voorwald (28) graag een bezoekje brengt aan de plastisch chirurg. Maar de 'Temptation Island'-deelnemer besloot haar bilimplantaten eruit te laten halen en haar bilpartij anders te laten vullen. Nu haar achterwerk 'onder constructie' is, verkoopt ze haar oude implantaten op Instagram.

"Als je geïnteresseerd bent, stuur me een berichtje"

Een beetje vulling, een spuitje of het rechttrekken van een rimpel. Voor Rosanna stelt het niet zoveel meer voor. De Temptation Island-ster heeft haar bilimplantaten nu laten verwijderen, zodat ze haar bilpartij weer kan laten opdirken bij de plastisch chirurg. Op Instagram kondigt ze aan dat haar oude implantaten niet bij de vuilnis gezet worden, maar een prijskaartje hebben gekregen. 

Rosanna Voorwald op Instagram© Instagram @rosannavoorwald
Rosanna Voorwald op Instagram

"Nou, hierbij verkoop ik mijn oude bilimplantaten. Als je geïnteresseerd bent, stuur me een berichtje", vertelt Rosanna in haar Instagram Stories. Of er al een gegadigde is, die haar implantaten wil gaan hergebruiken, is niet bekend. Het is ook niet helemaal duidelijk of het legaal is om de oude implantaten van iemand over te kopen. 

Het Temptation-avontuur gaat binnenkort weer van start, maar dan met nieuwe kandidaten. Ook de presentatoren zijn gewisseld. Dit keer zijn het Monica Geuze en Kaj Gorgels die de vreemdgaande koppels begeleiden. Zij hebben er enorm veel zin in, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Temptation IslandPlastische chirurgieInstagram