Not so cool cats

Carole Baskin weet Tiger King-roem goed uit te buiten

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixCarole Baskin weet Tiger King-roem goed uit te buiten
RTL

Carole Baskin (59) heeft de smaak van televisie maken helemaal te pakken. Behalve dat ze meedoet als kandidaat aan de Amerikaanse versie van 'Dancing With The Stars', gaat de Tiger King-ster nu ook een serie maken over dierenmishandeling. Dit meldt 'Variety'.

"Dit is een kans voor ons om ons platform te gebruiken voor het dagelijkse leed dat katachtigen"

Samen met haar man Howard wil Carole dierenmishandelaars aan de schandpaal nagelen en hun wrede daden openbaar maken. Ze gaat, samen met een team, op zoek naar verschillende verhalen en rechtszaken die gelinkt worden aan bepaalde organisaties.

Opmerkelijk reclamespotje tijdens tv-uitzending met Carole Baskin
Lees ook

Opmerkelijk reclamespotje tijdens tv-uitzending met Carole Baskin

"Dit is een kans voor ons om ons platform te gebruiken voor het dagelijkse leed dat katachtigen, maar ook andere dieren, dagelijks moeten doorstaan. Door samen te gaan werken met dit productiebedrijf kunnen we onze missie tot uitvoering brengen", aldus Baskin.

Carole vecht al 20 jaar tegen dierenmishandeling en haar meest bekende strijd is die tegen haar grote rivaal Joe Exotic, de man om wie de populaire Netflixserie Tiger King draait. Ze spande meerdere rechtszaken tegen hem aan op verdenking van onethische praktijken in zijn 'big cat kingdom'.