huilie huilie

Miss Montreal reageert op tranendal in Beste Zangers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMiss Montreal reageert op tranendal in Beste Zangers
RTL

De tranen vloeien elke week rijkelijk in 'Beste Zangers', maar gisteravond was misschien wel het toppunt. Miss Montreal (35) werd geëerd door de overige chanteuses en chansonniers en hield het bij geen enkel optreden droog. Op Instagram blikt ze terug op de emotionele aflevering.

"Ik ben sprakeloos"

Sanne, zoals Miss Montreal echt heet, is 'onderweg naar Nederland' en zit 'in de camper' terug te blikken op haar aflevering van Beste Zangers. Ze heeft 'net als velen van jullie' zitten kijken naar het huilfestijn. 'Ik ben sprakeloos', laat de zangeres weten. 'Al die speciaal op maat gemaakte liedjes, dat is écht het mooiste cadeau dat je kunt krijgen. Ik moet er nog van bijkomen.' Ook bedankt ze al haar fans voor de 'lieve berichtjes'. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Iedereen huilt mee met Miss Montreal in Beste Zangers
Lees ook

Iedereen huilt mee met Miss Montreal in Beste Zangers

Ook Sanne's fans blikken met weemoed terug op de bijzondere aflevering. 'Wat ben jij een lieverd!! Heerlijk genoten van al die mooie nummers gisteravond', reageert er eentje op haar Instagrambericht. 'Het was fantastisch', vindt een ander. 'Je bent een topper met het hart op de juiste plaats', laat een derde weten. Miss Montreal is niet de enige huilebalk in Beste Zangers, zoals te zien is in de video hieronder.

Lees meer over
Miss MontrealSanne HansMuziekInstagram