vrienden voor het leven

BFF Meghan Markle geeft duidelijkheid: 'Geen ruzie met elkaar'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBFF Meghan Markle geeft duidelijkheid: 'Geen ruzie met elkaar'
RTL

Jessica Mulroney (40) wil 'voor eens en voor altijd' duidelijk maken dat ze geen ruzie heeft met haar 'liefste vriendin' Meghan Markle (39). De styliste meldt dit in haar inmiddels verwijderde Instagram Stories.

"Meghan en ik zijn familie"

Ook al is het bericht van het platform verdwenen, zal het bewijs altijd op het internet blijven bestaan. Jessica vertelde op Instagram dat de geruchten dat haar vriendschap met Meghan voorbij is klinkklare onzin is. 'Meghan en ik zijn familie', schreef de styliste. 'Ze is mijn liefste vriendin en heeft elke dag gevraagd hoe het met me ging. Het is echt vreselijk wat roddelbladen over onze vriendschap schrijven.'

Jessica Mulroney over haar vriendschap met Meghan Markle© Instagram @jessicamulroney
Jessica Mulroney over haar vriendschap met Meghan Markle

Volgens Jessica worden er 'leugens verspreid, die voor veel mensen pijnlijk zijn'. De styliste kwam onder vuur te liggen toen ze niet actief mee wilde werken aan een campagne tegen racisme in Amerika, onthulde blogger Sasha Exeter. Jessica bedreigde de blogger vervolgens met allerlei berichtjes. Ze kon haar tv-programma I Do Redo vaarwel zeggen en mocht ook niet meer optreden bij Good Morning America. Het is allemaal onjuist, stelt ze: 'Ik ben er klaar mee.' 

Meghan en Jessica zijn al heel lang heel hecht. Dat bleek ook wel op het huwelijk van de Hertogin van Sussex. Jessica's dochter Ivy was namelijk Meghans bruidsmeisje en haar zoons John en Brian hielden haar sleep vast toen ze naar het altaar liep. 

Er was lange tijd ook sprake van een 'oorlog' tussen Meghan en haar schoonzus Kate. Dat zou ook uit de lucht gegrepen zijn, blijkt uit de video hieronder. 

Lees meer over
Meghan MarkleVriendschapInstagramRuzie