kleine jongen (of meisje)

André Hazes wil zo snel mogelijk weer vader worden

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPAndré Hazes wil zo snel mogelijk weer vader worden
RTL

Eerder verweet Monique Westenberg (42) hem nog de eerste drie jaar van zijn kind gemist te hebben, als het aan André Hazes (26) ligt pakt hij het bij nummer twee anders aan. En die mag liever vandaag dan morgen komen vertelt hij in 'Veronica Magazine'.

"Ik zie mezelf wel met een kleintje op de borst liggen"

Het zal niemand ontgaan zijn dat André en Monique afgelopen jaar een korte pauze hebben genomen. Inmiddels hebben de twee elkaar weer teruggevonden en is hun relatie sterker dan ooit. Dat heeft volgens de Hazes-telg deels te maken met de coronacrisis. "We hebben zoveel tijd gehad om met elkaar te praten, en dat doen we steeds. Het is nog nooit zo lang goed gegaan tussen ons als nu", legt hij uit in het blad. "Dus een open communicatie werkt."

Familie Hazes herdenkt overleden André Hazes: 'Mis je steeds meer'
Lees ook

Familie Hazes herdenkt overleden André Hazes: 'Mis je steeds meer'

Als het aan André ligt breiden ze hun familie dan ook zo snel mogelijk uit. Hierover zegt hij: "Ik zie mezelf wel met een kleintje op de borst liggen, maar Monique moet dan weer het hele traject in." Zij moet dan ook aangeven wanneer ze er klaar voor is, dat ligt volgens Dré niet bij hem. "Ik hoef alleen maar drie minuten mijn zaad te lozen in het ziekenhuis."

Lees meer over
André Hazes