hoogtes en dieptes

Linda Hakeboom beleeft emotionele dag: 'Glimlach én traan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLinda Hakeboom beleeft emotionele dag: 'Glimlach én traan'
RTL

Documentairemaakster en presentatrice Linda Hakeboom wordt vandaag 35 jaar. Hoewel ze ziek is, wil ze het beste van haar dag maken. Ze vertelt op Instagram dat dat zorgt voor zowel een glimlach als een traan.

"Zoveel hoogtes, maar ook een paar dieptes"

Voor Linda is het een gekke dag. De documentairemaakster kreeg ter ere van haar verjaardag een babyfoto opgestuurd van haar moeder. 'Yay!' schrijft ze bij die foto. Maar die zet haar ook aan het denken. 'Wist dat kleine hummeltje op die foto veel wat het leven allemaal voor haar in petto zou hebben. Zoveel hoogtes, maar ook een paar dieptes. Ik voel ondanks de angst voor de chemotherapie en operaties die komen gaan ook zoveel vreugde.'

Linda Hakeboom dankbaar voor laatste fotoshoot voor diagnose
Lees ook

Linda Hakeboom dankbaar voor laatste fotoshoot voor diagnose

Linda geeft aan dat ze 'weer veel' heeft geleerd over het leven. 'Over hoe leuk het ook is en hoe blij je mag zijn met iedere dag', vertelt ze aan haar volgers. Daarom schuift ze 'met een glimlach (en een klein traantje)' een stukje taart naar binnen. 'Geniet maar van de liefste mensen om je heen. Als ik íets nog meer geleerd heb de afgelopen tijd, is het wel hoe belangrijk die zijn.'

De documentairemaakster heeft onlangs de diagnose borstkanker gekregen en drukt haar volgers op het hart om te blijven genieten van iedere dag.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onlangs was een andere BN'er, Simon Keizer, open over de impact van kanker op zijn leven. Als 15-jarige jongen verloor hij zijn vader aan de ziekte.

Lees meer over
Linda HakeboomKankerInstagramVerjaardagZiektes en aandoeningen