onwaarschijnlijk lief

David Attenborough verrast prins George met cadeautje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images David Attenborough verrast prins George met cadeautje
RTL

Prins George (7) is helemaal idolaat van Sir David Attenborough (94). De documentairemaker ging op bezoek bij zijn ouders prins William (38) en Kate Middleton (38) en nam een speciaal presentje mee voor het kleine mannetje.

"Een echte gentleman"

David komt binnenkort met zijn nieuwe natuurdocu A Life On Our Planet en gaf een sneakpreview aan de Hertog en Hertogin van Cambridge. Voor de gelegenheid kwam de bioloog langs op Kensington Palace en liet daarmee de droom van George uitkomen. Op Instagram delen William en Kate de bijzondere ontmoeting, waarbij het jonge prinsje een 23 miljoen jaar oude reuzenhaaientand krijgt van David. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

David Attenborough blijkt waar Instagram-fenomeen te zijn
Lees ook

David Attenborough blijkt waar Instagram-fenomeen te zijn

Het cadeau verwierf David in de jaren zestig toen hij op reis was in Malta. Prins William maakte tijdens de ontmoeting tussen George en de bioloog bekend dat zijn zoon een enorme fan is van David. Ook prinses Charlotte (5) en prins Louis (2) waren erbij. Davids nieuwe documentaire A Life On Our Planet is vanaf 4 oktober te bewonderen op Netflix. 

George is niet de enige beroemde Brit die oog in oog kwam te staan met David. Ook Brooklyn Beckham kreeg die eer en mocht zelfs wat foto's van de bioloog maken tijdens de opnames van zijn nieuwe documentaire. 'Ik kan niet geloven dat ik hem mocht fotograferen', laat Brooklyn weten op Instagram. 'Ik was erg nerveus, maar hij was zo op z’n gemak en vriendelijk tegen me. Een echte gentleman.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Brooklyn timmert al enige tijd aan de weg als professioneel fotograaf. De Beckham-telg krijgt wel een beetje concurrentie van Georges moeder Kate, die ook fervent kiekjesschieter is. Voor de verjaardag van haar oudste zoon kroop ze ook achter de camera. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
Prins GeorgeDavid AttenboroughInstagramNetflixserieDocumentaireKlimaatverandering