Verschrikkelijk

Gordon in eigen huis beroofd en mishandeld: 'Nachtmerrie'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGordon in eigen huis beroofd en mishandeld: 'Nachtmerrie'
RTL

Verschrikkelijk nieuws voor Gordon. De 52-jarige presentator en zanger vertelt aan 'De Telegraaf' dat hij zaterdagnacht in zijn eigen woning is beroofd en mishandeld. De daders zouden onder meer een pinpas, creditcards en dure sieraden waaronder een Rolex horloge hebben buitgemaakt.

"Ik dacht dat ik zou worden vermoord"

Gordon vertelt aan De Telegraaf dat hij doodsangsten heeft uitgestaan. Hij werd vastgebonden, met de dood bedreigd en kreeg een mes op zijn keel: "Ik dacht dat ik zou worden vermoord." Toen de daders waren vertrokken, wist de presentator zichzelf te bevrijden en rende in paniek de straat op om alarm te slaan.

Gordon positief getest op corona
Lees ook

Gordon positief getest op corona

"Het leek een nachtmerrie. Ik ben geslagen, geschopt, vernederd en ze dreigden me dood te steken. Ik was ervan overtuigd dat ik zou worden vermoord. Ik probeerde rustig tegen de daders te praten, maar ze bleven maar tegen me schreeuwen", vertelt een aangeslagen Gordon. "Wie doet iemand zoiets aan?"

De presentator wordt sindsdien bijgestaan door goede vrienden en staat onder doktersbehandeling. Ook wordt hij sinds de beroving extra beveiligd, evenals zijn woning.

Even offline

De entertainer laat op Instagram weten dat hij voorlopig even offline gaat. 'Voor het eerst in mijn leven heb ik geen woorden. Al dagen huil ik en denk ik: waarom ik?' Gordon schrijft dat hij aan de rand van de afgrond is gebracht. 'Maar ook hier zal ik weer moeten uitkomen. De klap is immens en was mensonterend. Ik geloof dat ik hier nooit meer echt overheen ga komen.'

Gordon bedankt op Facebook de agenten die hem zo goed geholpen hebben die nacht. 'Ik volg sinds gisteren traumatherapie om dit allemaal te verwerken. Ik ben blij dat ik nog leef, carpe diem. Time out nu.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Amsterdam wordt al geruime tijd geteisterd door overvallers. Ook Estelle Cruijf werd eerder slachtoffer van een heftige Rolex-roof, hieronder zie je er alles over. 

Lees meer over
Gordon