STERKTE

Linda Hakeboom ondergaat eerste chemotherapie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLinda Hakeboom ondergaat eerste chemotherapie
RTL

Linda Hakeboom (35) is vandaag gestart met chemotherapie, die haar hopelijk helpt om van borstkanker af te komen. Het is een spannende dag voor Linda, die het omschrijft 'alsof ze gaat bungeejumpen en naar een groot gapend gat kijkt'.

"Komt goed"

In augustus kreeg Linda haar diagnose. Even later bleek dat ze ook uitzaaiingen heeft. Linda staat ondanks alles positief tegenover deze situatie, maar in haar Instagram Stories vertelt ze begrijpelijkerwijs toch verdrietig en in de war te zijn.

"Ik werd vanochtend compleet in de war wakker. Het voelt een beetje alsof ik ga bungeejumpen en naar een groot gapend gat kijk en de angst om daar in te springen, dat is wat ik nu voel", zegt ze in het filmpje. 

 

Linda Hakeboom beleeft emotionele dag: 'Glimlach én traan'
Lees ook

Linda Hakeboom beleeft emotionele dag: 'Glimlach én traan'

Linda vindt het moeilijk dat ze door de chemotherapie heel ziek gaat worden, 'en tegelijkertijd beter. Het is moeilijk te beschrijven allemaal.'

Even na de eerste post deelde Linda een foto van zichzelf in het ziekenhuis. 'Komt goed', schrijft ze erbij. Haar goede vriendin Nikkie de Jager steekt haar een hart onder de riem. 'Ik ben zo oneindig trots op jou', laat zij achter in de reacties. Ook Geraldine Kemper, Anna Nooshin en vele anderen wensen Linda het beste toe.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Linda Hakeboom