WAAR BLIJFT DE TIJD

Groot feest bij de Bauertjes: zoon Jan viert 18e verjaardag

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGroot feest bij de Bauertjes: zoon Jan viert 18e verjaardag
RTL

Het is vandaag een heuglijke dag bij de familie Bauer. Zoon Jan blaast namelijk 18 kaarsjes uit. Een nieuwe volwassen Bauer-telg dus. Uiteraard zijn vader Frans (46), moeder Mariska (44) en zijn broers maar wát blij voor Jan.

"Vanaf vandaag officieel meerderjarig en volwassen voor de wet"

Uiteraard staat vader Frans op Instagram stil bij de verjaardag van één van zijn zoons. Bij een foto uit Jans jeugd, schrijft hij: 'Vandaag is onze lieve Jan jarig! Hij mag 18 kaarsjes uitblazen! Dus vanaf vandaag officieel meerderjarig en volwassen voor de wet. Hiep hiep hoera', aldus een uitzinnige Frans.

Frans Bauer traint keihard om 'afgetraind op podium te staan'
Lees ook

Frans Bauer traint keihard om 'afgetraind op podium te staan'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Natuurlijk kan moeder Mariska niet achterblijven. Ook zij maakt wereldkundig dat ze haar zoon Jan feliciteert met zijn achttiende verjaardag. Zij deelt een recentere foto van haar grote trots en zichzelf. 'Vanaf vandaag ben je dan officieel 18 jaar en dus volwassen, maar voor mijn blijf je me eigen kleine Jantje die vanaf nu m'n auto meeneemt naar school. Van harte lieverd! Je bent een wereldvent', schrijft ze erbij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Uiteraard eist de coronacrisis ook zijn tol bij de familie Bauer. Het is ook wat, om met zijn allen thuis te zitten. Volgens Frans vond Mariska hem zelfs leuker vóór de coronacrisis. In de video hieronder vertelt hij daar meer over.

Lees meer over
Frans BauerMariska Bauer