door het oog van de naald kruipen

Dan Karaty laat van zich horen na spoedoperatie: 'Alles is anders nu'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDan Karaty laat van zich horen na spoedoperatie: 'Alles is anders nu'
RTL

Dan Karaty (44) werd begin september met spoed opgenomen in het ziekenhuis, maar is gelukkig inmiddels thuis bij zijn gezin aan het aansterken. Op Instagram bedankt de Amerikaan nu al zijn trouwe fans die hem de afgelopen maanden een hart onder de riem hebben gestoken.

"Het betekent echt veel voor me"

De choreograaf, onder meer bekend van Holland's Got Talent, vierde onlangs zijn 44e verjaardag. 'Een beetje laat, maar bedankt voor alle verjaardagswensen afgelopen weekend', prijst hij zijn fans nu via Instagram. 'Alles is een beetje anders nu, dus het betekent echt veel voor me.'

Dan draagt op de foto een zonnebril vanwege zijn operatie. Het is niet bekend waarom Karaty precies medische hulp nodig had, maar zijn management liet eerder aan RTL Boulevard weten dat de artsen zijn oog hebben kunnen redden. Toch zijn de zorgen nog niet voorbij, er bestaat een grote kans dat Dan blijvende schade zal houden aan zijn oog.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Oog Dan Karaty na ongeluk gered: 'Mogelijk blijvende oogschade'
Lees ook

Oog Dan Karaty na ongeluk gered: 'Mogelijk blijvende oogschade'

Sinds 2010 is Dan één van de vaste gezichten van Holland's Got Talent, maar vanwege het coronavirus kon hij dit seizoen niet bij de opnames aanwezig zijn. Er zat voor de programmamakers niets anders op dan een waardige vervanger te zoeken, en die hebben ze gevonden. Niemand minder dan Ali B heeft het jury-stokje van hem overgenomen.

Lees meer over
Dan Karaty