zo vader, zo zoon

André Hazes gaat vader achterna met wassen beeld Madame Tussauds

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @andrehazesAndré Hazes gaat vader achterna met wassen beeld Madame Tussauds
RTL

Madame Tussauds is een BN'er rijker. Weduwe Rachel Hazes (50) onthulde donderdag het beeld van André Hazes senior in Amsterdam. 'Vreemd en prachtig tegelijk', aldus zijn zoon.

"Volgende week krijg ik mijn eigen wassen beeld en sta ik samen met mijn vader in dezelfde ruimte"

De volkszanger, die in 2004 op 53-jarige leeftijd overleed, is in stijl vereeuwigd. Het Hazes-beeld leunt namelijk casual tegen de bar waar bezoekers van het museum met hem het 'laatste rondje' bier of fris kunnen drinken. Ook zijn eigen kinderen kunnen hem nu weer eens in de ogen kijken, iets wat zoon André donderdag al deed. Op Instagram deelt de 'Leef'-zanger een foto van hem en zijn pa, een hereniging waar hij nooit van had durven dromen.

Vanaf volgende week zijn vader en zoon helemaal onafscheidelijk, want dan komt zijn eigen wassen beeld in dezelfde ruimte te staan. 'Wat een eer', aldus Dré.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hint André Hazes op een aankomend huwelijk met Monique?
Lees ook

Hint André Hazes op een aankomend huwelijk met Monique?

De beslissing om een beeld van de populaire volkszanger te maken is maanden geleden al genomen. Dat werd donderdag 24 september, een dag na zijn sterfdag, bekendgemaakt. Sinds januari werkten de beeldhouwers al aan het project, dat ook voor Rachel erg bijzonder is. Het was dan ook een emotioneel weerzien, zoals je hieronder kunt zien.

Lees meer over
André Hazes