Aan alles komt een eind

Ziggy en Victoria van Love Island uit elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @ziggymartin_Ziggy en Victoria van Love Island uit elkaar
RTL

De liefde tussen Ziggy en Victoria van 'Love Island' is voorbij. Dat bevestigt Victoria vandaag aan RTL Boulevard.

“Ik merkte dat we te verschillend dachten over bepaalde dingen"

Ziggy en Victoria vormden sinds de finale van Love Island, die in november 2019 werd uitgezonden, een liefdeskoppel. Eenmaal terug in Nederland waren zij het enige stel dat het langere tijd met elkaar uithield. Daniël en Floor, Thijs en Lisa, Gabriëlla en Luca, Alicia en Nick besloten binnen enkele weken na hun vertrek uit de villa al om een punt achter hun prille relatie te zetten.

Love Island-babe Imen kapot van liefdesverdriet na bedrog
Lees ook

Love Island-babe Imen kapot van liefdesverdriet na bedrog

Maar nu is de liefdesvlam tussen Ziggy en Victoria dus ook gedoofd, zo laat de realityster aan ons weten. “Ziggy en ik zijn uit elkaar, omdat ik merkte dat we te verschillend dachten over bepaalde dingen. Het kwam ook doordat er een leeftijdsverschil van acht jaar was. Ik kon mij niet voor honderd procent geven en ik wil pas met iemand zijn als ik helemaal zeker weet dat ik met degene een toekomst wil opbouwen. Ik ga me nu volledig focussen op mezelf en op mijn eigen ontwikkeling.”

De verhalen dat Victoria een nieuwe liefde zou hebben gevonden in voetballer Justin Kluivert verwijst de blondine naar het rijk der fabelen. “Er is nog geen nieuwe liefde op mijn pad gekomen. Justin is een goede kennis, ik heb geen idee met wie hij momenteel samen is. Niet met mij in ieder geval.”

Ook in dit seizoen van Love Island ontstonden er weer een hoop liefdeskoppels. Uiteindelijk werden Joan en Mert verkozen tot het ultieme liefdeskoppel van 2020. Hun Love Check-up zie je hier:

Lees meer over
Love Island