over and done

Love Island-liefde Feline en Giuliano na 1,5 week over

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/VideolandLove Island-liefde Feline en Giuliano na 1,5 week over
RTL

De ware liefde wisten Feline en Giuliano niet te vinden op 'Love Island'. Het voormalige koppel heeft na anderhalve week de knoop doorgehakt en gaan niet met elkaar verder, laten ze weten in een Instagram video.

“We gaan ons eigen weg”

“Ik denk dat het moment dat wij in de villa kwamen, alles gewoon heel bijzonder bij elkaar is gekomen”, aldus Feline. “Klopt”, vindt Giuliano. De twee vinden dat ze ‘heel realistisch’ zijn geweest en ‘niet verliefd’ waren, maar wel ‘sterke gevoelens’ voor elkaar hadden. Bij thuiskomst in Nederland begonnen het te knagen. “Het is toch best wel gek om zo weer in je eigen leven te stappen”, vindt Feline. Hij woont in België, waardoor het ‘contact toch niet verliep zoals we hadden verwacht’. “We gaan ons eigen weg”, vertelt de Love Island-babe. “Ik had het avontuur niet met iemand anders kunnen doen”, aldus Giuliano.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Remco klapt uit de school: 'Imen gooide mij voor de leeuwen in Love Island'
Lees ook

Remco klapt uit de school: 'Imen gooide mij voor de leeuwen in Love Island'

Het leek er eerst wél op dat ze voorbestemd waren. In Love Check-up waren de tortelduifjes er namelijk nog van overtuigd dat het goed zou komen. Hier kwam wel al de vermeende relatie die Feline er in Nederland op nahield ter sprake. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Love IslandRelatieLiefdeLiefdesverdriet