déjà vu

Kim Kardashian beleeft voorgaande verjaardagen opnieuw

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim Kardashian beleeft voorgaande verjaardagen opnieuw
RTL

Kim Kardashian maakte woensdag een tijdreis op de door haar familie georganiseerde surpriseparty. Voor haar veertigste verjaardag hadden de Kardashians al haar voorgaande verjaardagen tot op de detail nagemaakt. De realityster deelde vrijdag foto's op Instagram.

"Ik kwam de kamer binnen bij mijn eerste verjaardagsfeestje met dezelfde pony's en dezelfde taart"

Moeder Kris Jenner en de Kardashian-zusjes hadden verschillende zalen aangekleed en op de muren werden homevideos van de familie geprojecteerd. "Ik kwam de kamer binnen bij mijn eerste verjaardagsfeestje met dezelfde pony's en dezelfde taart," aldus Kim. "Hierna kwam ik bij mijn tweede verjaardagsfeestje terecht, toen mijn vierde, en toen bij mijn tiende verjaardag waar mijn zussen precies hetzelfde dansje voor mij deden als toen ik tien werd." Ook nachtclub Tao werd nagemaakt, waar volgens Kardashian "al haar verjaardagfeestjes in haar dertiger jaren hadden plaatsgevonden."

Kim Kardashian vreesde voor verkrachting tijdens overval
Lees ook

Kim Kardashian vreesde voor verkrachting tijdens overval

Op Instagram vertelt Kim dat ze zwaar onder de indruk is van het feest en de herbeleving van haar oude verjaardagspartijtjes door haar zussen en moeder. "Het enige wat ik kan zeggen is WOW! Jullie weten dat ik een sentimenteel persoon ben en dit feest was heel speciaal."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fans van de Kardashians kunnen gerust ademhalen. De aanloop naar het feest is gefilmd en wordt uitgezonden.

Lees meer over
Kim Kardashian