MEIS WAT LIEF

Sylvie Meis bewondert Estavana: 'Zij is echt een superwoman'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSylvie Meis bewondert Estavana: 'Zij is echt een superwoman'
RTL

Sylvie Meis (42) heeft zich bijzonder positief uitgelaten over Estavana Polman (28), de nieuwe vriendin van haar ex Rafael van der Vaart (37). In een interview met 'FHM' noemt Sylvie Estavana zelfs een 'superwoman'.

"Wat een vrouw"

Het blad stelde Sylvie de vraag wie ze de beste sporter ter wereld vindt. Daar hoefde ze niet lang over na te denken. Sylvie vindt Estavana echt hét voorbeeld van toewijding, zegt ze in FHM. "Ik vind Estavana echt hét voorbeeld van toewijding. Als je haar levensverhaal kent… wauw, wat een vrouw. Ze heeft ooit een gebroken rug opgelopen bij een ongeluk, maar is daarvan ijzersterk teruggekomen. Ik vind haar beyond. Estavana is een superwoman."

Sylvie: 'Diagnose borstkanker speelde rol in breuk met Rafael'
Lees ook

Sylvie: 'Diagnose borstkanker speelde rol in breuk met Rafael'

Het geeft des te meer aan hoe goed de band is tussen Sylvie en haar ex Rafael en diens nieuwe partner Estavana. Dat is voor Sylvie ook alleen maar fijn, gezien haar zoon Damián nu woonachtig is bij Rafael in Denemarken. "Ik heb supergoed contact met Estavana. Dat is ontzettend fijn. Niet alleen voor ons drieën, maar vooral voor Damián."

Op 19 september gaf Sylvie het jawoord aan haar grote liefde Niclas Castello. Hoewel Sylvie wist dat de paparazzi zouden smullen van haar trouwerij, had ze niet verwacht dat ze zouden dreigen om haar sprookjeshuwelijk te verstoren. In de video hieronder vertelt Sylvie hoe het bijna misging tijdens haar bruiloft, door de opdringerige paparazzi.

Lees meer over
Sylvie MeisEstavana Polman