IN THEORIE

Sem van Dijk is een stapje dichter bij zijn rijbewijs

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSem van Dijk is een stapje dichter bij zijn rijbewijs
RTL

Sem van Dijk (17) is hard op weg om zijn rijbewijs te halen. De zoon van Wendy van Dijk (49) en Xander de Buisonjé (47) heeft namelijk zijn theorie-examen gehaald.

Op zijn Instagram Stories deelt Sem een foto van de resultaten van zijn examen. Hij blijkt goed zijn best te hebben gedaan. In het onderdeel 'gevaarherkenning' heeft hij 4 van de 25 vragen fout, waar er 12 geoorloofd zijn. Bij het onderdeel 'kennis' heeft hij geen enkele fout gemaakt en bij het laatste onderdeel 'inzicht' heeft hij slechts één fout, waar er 3 geoorloofd zijn.

In februari wordt Sem 18, dus wie weet rijdt hij dan wel zonder begeleiding van zijn ouders op de Nederlandse wegen. Voor zijn zestiende verjaardag kreeg Sem een brommobiel van zijn moeder. Misschien kan hij die dan aan zijn kleine zusje Lizzy geven, voor wanneer zij zestien wordt.

Stapelverliefde Sem van Dijk deelt vakantiekiekjes
Lees ook

Stapelverliefde Sem van Dijk deelt vakantiekiekjes

Sems moeder Wendy stapte een poos geleden over van RTL 4 naar SBS6. In het begin leek het succes uit te blijven, maar langzaamaan gaat het steeds beter met de programma's die ze op SBS6 presenteert. In de video hieronder vertelt de presentatrice over haar overstap.

Lees meer over
Sem van Dijk