drama island

Temptation-ster Roshina geeft belangrijke relatie-update

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTemptation-ster Roshina geeft belangrijke relatie-update
RTL

Tortelduifjes Roshina en Karim waren vorig seizoen één van de smaakmakers van 'Temptation Island'. Hun liefde overleefde de relatietest ternauwernood. Na het avontuur liet Karim zijn vriendin zelfs even in de steek om in Curaçao op adem te komen. Maar hoe is het nu met het koppel? De website 'Lovereality' vroeg het haar.

"Onze vriendschap en onze band is erg belangrijk voor ons"

Wie de realitysterren nog steeds volgt op de bekende socialmediakanalen valt één ding op: waar zijn toch de foto's van het verliefde koppel? Zijn ze nog wel samen? Roshina heeft er een verklaring voor. "Karim en ik hechten allebei erg veel waarde aan onze privacy en dat is dan ook gelijk de reden waarom we ervoor kozen om sommige dingen privé te houden, en daarmee ook te beschermen. Onze vriendschap en onze band is erg belangrijk voor ons."

Karim liet Roshina na Temptation Island alsnog in de steek
Lees ook

Karim liet Roshina na Temptation Island alsnog in de steek

De grote vraag is of ze nog altijd bij elkaar zijn. Het lijkt er op dat de relatie nog steeds met ups en downs gaat, hoewel ze elkaar nog wel steeds dagelijks zien. "Daarnaast hebben we een tijd terug besloten elkaar vrijer te laten, omdat we merken dat oude patronen zich herhalen. Wij hebben het allebei erg druk met ons eigen ding en zijn bezig met ons eigen groei en ontwikkeling. Onze connectie is heel intens, sterk en liefdevol, maar het verleden is voor ons beiden heel heftig geweest."

Na haar deelname aan Temptation Island schoof Roshina aan in een aflevering van Temptation Gossip. Daar biechtte ze nog op dat ze gestopt is met de pil. 

Lees meer over
Temptation Island