Vreselijk

Assistente Hans Klok op 43-jarige leeftijd overleden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAssistente Hans Klok op 43-jarige leeftijd overleden
RTL

Het zijn verdrietige tijden voor Hans Klok (51). Zijn assistente Nathalie Hoop is namelijk op 43-jarige leeftijd na een lang ziektebed overleden. Nathalie is in de nacht van maandag op dinsdag gestorven aan de gevolgen van baarmoederhalskanker. Ze laat haar dochtertje Keet en liefde Pepijn Padberg, de ex-man van Bridget Maasland (45), achter.

'Simpelweg de beste!'

Vier jaar geleden werd bij Nathalie tot grote schrik een tumor in haar baarmoeder geconstateerd. Enige tijd leek het na grondige behandelingen goed te gaan, maar in maart 2019 bleek de baarmoederhalskanker terug. De verschillende chemokuren die ze toen moest ondergaan, bleken niet aan te slaan.

Hans Klok: 'Heb de kans niet gekregen om het af te maken'
Lees ook

Hans Klok: 'Heb de kans niet gekregen om het af te maken'

Nathalie was al sinds 1999 de vaste en liefdevolle assistente van Hans. Drie dagen geleden plaatste hij nog een foto op Instagram van hen samen, waarbij hij schreef: 'Simpelweg de beste!' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eerder dit jaar maakte Hans bekend terug te keren naar Nederland, maar na lang wikken en wegen besloot hij samen met zijn vriend, ondanks alle tegenslagen, toch in het gokmekka te blijven. Aan RTL Boulevard vertelde hij over dat besluit:

Lees meer over
Hans KlokDood