Keeping up with the Verhulstjes

Kim K, move over: Gert Verhulst en familie krijgen realityshow

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim K, move over: Gert Verhulst en familie krijgen realityshow
RTL

Voor wie bang is in het beruchte zwarte gat te vallen na het einde van 'Keeping up with the Kardashians' gloort er hoop aan de horizon. Er is namelijk een nieuwe welvarende familie opgestaan die alles gaat delen met de camera's. Niemand minder dan Studio 100-magnaat Gert Verhulst (52) en zijn gezin zullen de aankomende tijd door de Belgische zender VIER worden gevolgd. 

"Het was wel de eerste keer dat we de familie van zo dichtbij konden volgen"

De opnames van De Verhulstjes, zoals de realityreeks gaat heten, zijn deze week begonnen. Het idee ontstond na het succes van Viktor Vlogdown, waar de familie haar fans een kijkje gaf in hun leven gedurende de coronacrisis. De online-reeks was goed voor zo'n 6,7 miljoen views op YouTube en daarom komt er nu een vervolg.

Gert Verhulst tegen vrouw: 'Huwelijksaanzoek was misverstand'
Lees ook

Gert Verhulst tegen vrouw: 'Huwelijksaanzoek was misverstand'

"De invulling bleef grappig eenvoudig: een taart bakken voor een jarige hond, een spelletje spelen, een lockdownbaard of een garnalenpelwedstrijd", zegt Annick Bongers, programmadirecteur bij SBS België, over de eerste reeks. "Maar het was wel de eerste keer dat we de familie van zo dichtbij konden volgen. Met De Verhulstjes gaan we nu voor een volwaardig programma bij de familie thuis. Een bijzondere bubbel met heel gewone bezigheden."

In de nieuwe reeks krijgt de kijker wederom een kijkje achter de schermen in het leven de bekende familie. Pater familias Gert zal centraal staan, maar ook zijn vrouw Ellen, kinderen Marie en Viktor, opa Jos en bouviers Marcel en Leo krijgen een prominente rol.

Want niet alleen Gert doet het goed, ook zijn kids timmeren hard aan de weg. Zo heeft dochter Marie onlangs het riempje van Samson overgenomen en is Viktor de presentator van Love Island. RTL Boulevard maakte onlangs voor het programma nog een vervolg: Love Check-up. Kijk de aflevering met de winnaars hieronder:

Lees meer over
Gert VerhulstMarie VerhulstViktor Verhulst