RIP

Patty Brard rende na inslapen hondje huilend de kliniek uit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @pattybrardPatty Brard rende na inslapen hondje huilend de kliniek uit
RTL

Met veel pijn in haar hart moest Patty Brard (65) begin oktober afscheid nemen van haar hondje Lulu. Eerder liet de presentatrice al een tatoeage zetten ter nagedachtenis aan haar trouwe viervoeter en nu is er ook een speciaal boekje over het leven van het beestje.

"Ik ben gillend en huilend de kliniek uitgerend"

In het Algemeen Dagblad vertelt Patty dat ze sinds de dood van haar broer Robert in 2004 niet meer zo verdrietig is geweest. "Ze was de spil van ons gezin. (...) Ik mis haar zo ontzettend, niet te beschrijven. Bibi trouwens ook. Het is hartverscheurend om te zien hoe ze op het plekje gaat zitten waar haar zusje op het laatst lag", aldus Patty.

Het moment dat ze haar liefste diertje achter moest laten, vergeet ze nooit meer. Hierover vertelt ze emotioneel: "Antoine moest op de parkeerplaats blijven, omdat er maar een iemand bij kon zijn. Ik ben gillend en huilend de kliniek uitgerend. Kwamen ze nog achter me aan: 'Mevrouw, u moet de rekening nog betalen'. Helemaal vergeten." 

Patty Brard zou gastric bypass aan niemand aanraden
Lees ook

Patty Brard zou gastric bypass aan niemand aanraden

Terwijl Patty zich naderhand op haar werk stortte en haar verdriet even parkeerde, had haar man Antoine het lastiger. "Het moeilijke was dat hij en ik in eerst instantie op een andere manier het rouwproces beleven", legt Patty uit. "Hij kon niet begrijpen dat ik naar mijn werk ging. (...) Gelukkig kunnen we er nu wel over praten, al zijn we er nog lang niet."

Om Lulu niet te vergeten verraste Antoine zijn vrouw met een bijzonder cadeau: een kinderboek over het leven van Bibi en Lulu. Goede vriend Guido Spek maakte de liedjes voor het luisterboek. "Verhaaltjes en liedjes, ze kunnen niet zonder elkaar", vindt Patty. "Guido heeft iets moois gemaakt."

Patty vertelt in het interview ook over de hereniging met haar dochter. Meer hierover zie je in deze video:

Lees meer over
Patty Brard