Olcay it isn't so

Olcay Gulsen geeft tekst en uitleg over coronabesmetting

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOlcay Gulsen geeft tekst en uitleg over coronabesmetting
RTL

Olcay Gulsen (40) is onlangs besmet geraakt met het coronavirus. Ze vertelde aan RTL Boulevard dat ze zich flink beroerd voelde. Op haar Instagram geeft ze nu tekst en uitleg hoe ze dit virus heeft opgelopen.

"Het is bizar hoe fucking besmettelijk het is"

Olcay vertelt in een video dat ze het virus heeft opgelopen nadat ze haar zusje had opgehaald bij haar moeder thuis, waar ook een ander zusje was. Die nacht werd ze enorm beroerd, en ’s ochtends bleek ze positief. "Het gekke was dat ik nog geen half uur later van mijn andere zusjes hetzelfde bericht kreeg. (…) Dus het hele gezin Gulsen is in één keer besmet geraakt. (…) Ik baal daar wel echt van." Gelukkig gaat het met de rest wel redelijk goed, vervolgt ze. "Het is bizar hoe fucking besmettelijk het is."

Olcay Gulsen heeft corona: 'Ik voel me echt beroerd'
Lees ook

Olcay Gulsen heeft corona: 'Ik voel me echt beroerd'

Door de besmetting moeten Olcay en haar vriend Ruud de Wild weer in quarantaine. Onlangs moest het stel al binnen blijven na een romantisch tripje naar Portugal, niet wetende dat ze precies naar een oranje gebied zijn gegaan. Hoewel Olcay toen geen klachten had, is dat nu wel anders. "Het gaat een stuk beter met mij. Dank je wel voor alle lieve berichten. Het was twee dagen best wel heftig. Ik had koorts en onwijs hoofdpijn. Dat was wel het ergste", vertelt ze.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Olcay en Ruud zijn net pas verlost van de thuisquarantaine, maar toen kregen ze gelukkig wel bezoek van RTL Boulevard. Jamie ging geheel coronaproof op ziekenbezoek. 

Lees meer over
Olcay Gulsen