Lachen gieren brullen

Marieke geeft collega Mattie toepasselijke naam in telefoon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMarieke geeft collega Mattie toepasselijke naam in telefoon
RTL

Weer een hilarische Instagram post van Marieke Elsinga (34). De presentatrice heeft namelijk haar collega Mattie Valk (35) niet meer als Mattie in haar telefoon staan, maar als 'De Astronaut.' Ze was er namelijk al sinds jaar en dag van overtuigd dat hij onder het astronautenpak van 'The Masked Singer' verstopt zat. En ze had nog gelijk ook.

"Als blijkt dat jij niét de Astronaut bent stop ik met de ochtendshow"

Toen Domien Verschuuren te gast was bij de ochtendshow van Mattie en Marieke, kreeg hij vooraf tientallen sms'jes met daarin de vraag of hij 'alsjeblieft aan Mattie kan vragen of hij de Astronaut is in The Masked Singer.' Marieke was er ook van overtuigd. "Als blijkt dat jij niét de Astronaut bent, stop ik met de ochtendshow", verkondigde de presentatrice.

En Marieke had gelijk: Mattie bleek inderdaad de Astronaut te zijn. Eén van de hints die naar Mattie verwees was ‘goochelaar’, omdat hij vroeger goochelaar wilde worden, en een andere hint was ‘fout’, vanwege het Foute Uur op Qmusic. 

© Instagram @mariekeelsinga

Iedere week weet The Masked Singer weer voor verrassingen te zorgen. Onlangs was Joris Linssen degene die de harten sneller deed kloppen. Hij kwam namelijk ineens uit het pak van de Lama. Hieronder zie je zijn reactie.

Lees meer over
Mattie ValkMarieke Elsinga