TOXIC

Vader Britney Spears: 'Zonder mij was ze failliet'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVader Britney Spears: 'Zonder mij was ze failliet'
RTL

Het gesteggel over het gezag over Britney Spears' (38) financiën blijft maar doorgaan. Nadat de zangeres vorige week nieuwe papieren indiende om haar vader Jamie te schrappen als conservator heeft hij nu weer teruggevuurd. In rechtbankdocumenten, in handen van 'TMZ', is te lezen dat hij vindt dat Britney veel slechter af was geweest als hij niet al twaalf jaar zou beslissen over haar geld.

Volgens Jamie zou het een heel slecht idee zijn als hij niet meer verantwoordelijk zou zijn voor de financiële beslissingen van zijn dochter. Zo heeft hij haar naar eigen zeggen uit torenhoge schulden geholpen en voorkomen dat de zangeres juridische problemen zou krijgen. Zonder hem zou Britney failliet zijn geweest, stelt Jamie. Daarom ziet hij geen reden zijn rol neer te leggen.

Strijd tussen Britney Spears en vader Jamie gaat verder
Lees ook

Strijd tussen Britney Spears en vader Jamie gaat verder

De 38-jarige zangeres staat sinds een mentale inzinking in 2008 onder toezicht van haar vader. Dat blijft hij tot in ieder geval februari volgend jaar. Door de jaren heen zijn verschillende rechtszaken over het conservatorschap van Jamie gevoerd. Britney zou graag willen dat een onafhankelijk bedrijf de verantwoordelijkheid draagt voor haar financiën.

In een video gaf Britney laatst zelf aan gelukkiger dan ooit te zijn, maar dat wordt door veel fans in twijfel getrokken. Je ziet het in de video hieronder.

Lees meer over
Britney Spears