Niemand mag met kerst alleen zijn

Holidate-fans opgelet: Omroep MAX komt met geheel eigen versie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Omroep MAXHolidate-fans opgelet: Omroep MAX komt met geheel eigen versie
RTL

Neflix-abonnees zitten al helemaal in de kerststemming dankzij de film 'Holidate'. Hierin besluiten twee onbekenden om elkaar te vergezellen tijdens de feestdagen, zonder andere verplichtingen. Omroep MAX komt nu met een soortgelijk verhaal, genaamd 'Kerstgezel.nl'

Hoewel de serie erg lijkt op de Netflix-film Holidate, vertelt het toch een ander verhaal. Deze vierdelige dramaserie gaat namelijk over Noor Bloem, gespeeld door Juliette van Ardenne. Als haar vriend het vlak voor de kerstdagen uitmaakt, heeft ze niemand om me te nemen naar het kerstdiner van haar familie. Met haar vrienden begint ze Kerstgezel.nl: een bureau voor mensen die gezelschap willen rond de kerst. Heel veel mensen snakken er immers naar om iemand mee te nemen naar een borrel, iemand om de kerstboom mee te versieren of samen een maaltijd mee te bereiden.

Eerste kerstcadeau is binnen: plannen Holidate 2 liggen al klaar
Lees ook

Eerste kerstcadeau is binnen: plannen Holidate 2 liggen al klaar

Noor zelf heeft haar familie wijsgemaakt dat ze met haar vriend op vakantie is. Maar als haar vader ten val komt, moet ze wel open kaart spelen. Naast Juliette, zijn ook Daniel Boissevain, Naomi van der Linden, Tibor Lukács en Pepijn Schoneveld van de partij. 

Bekijk hieronder de eerste beelden. 

Kerstgezel.nl is vanaf 10 december 2020 rond 21.30 uur te zien op NPO 1.

Lees meer over
Tibor Lukács