Meis wat goed

Derde seizoen Meisje van Plezier volgende maand al te bingen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Govert de RoosDerde seizoen Meisje van Plezier volgende maand al te bingen
RTL

Videoland-abonnees kunnen hun hart weer ophalen. Binnenkort begint namelijk alweer het derde seizoen van 'Meisje van Plezier'. Waar er tussen het eerste en tweede seizoen ruim drie jaar zat, hoeven de echte fans nu nog maar een klein maandje te wachten op het spannende vervolg.

In Meisje van Plezier volgen we het leven van huisvrouw Nadine. Als haar man Remco er vandoor gaat met haar zus, gaat ze in het diepste geheim aan de slag als high-class escortgirl. Een duistere wereld, die in het tweede seizoen zorgt voor een schokkende onthulling.

Juvat Westendorp deelt beelden nieuwe seizoen Meisje van Plezier
Lees ook

Juvat Westendorp deelt beelden nieuwe seizoen Meisje van Plezier

In het derde seizoen is het drie maanden geleden sinds Sander op het schoolplein is neergeschoten door Meryem. Na de problemen met 'Ladies on Top' heeft Nadine besloten om volledig zelfstandig verder te gaan en dat gaat haar goed af. Ze heeft voldoende klanten en spreekt zelfs af met een bekende voetballer die een hoop verrassingen in petto heeft. Maar het schoolplein-incident blijft gevolgen hebben en de rechtszaak van Meryem houdt iedereen bezig. Nadine blijft tegenover haar familie volhouden dat ze geen idee heeft wat er gebeurd is.

Ook in dit derde seizoen neemt Angela Schijf de rol van Nadine weer op zich. Ook Peter Paul Muller (Remco), Roeland Fernhout (Sander) en Holly Mae Brood (Kelly) zijn weer van de partij. Ook is er een prominente rol weggelegd voor Waldemar Torenstra en Urvin Monte.

 

Het tweede seizoen was vorig jaar te zien bij Videoland en was bloedstollend spannend, zoals je hieronder kunt zien.

Het gehele seizoen is vanaf zondag 6 december te ze bij Videoland. Of en wanneer het derde seizoen op RTL 4 te zien is, is nog niet bekend.

Lees meer over
Angela Schijf