kroon op het werk

Cast The Crown haalt rode loper in huis

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix/Des WillieCast The Crown haalt rode loper in huis
RTL

Als de cast van 'The Crown' niet naar een première kan komen, dan moet de rode loper maar bij de acteurs thuis worden afgeleverd. Dat moet Netflix gedacht hebben voordat de streamingservice stukken rood tapijt en een achterdoek bij de hoofdrolspelers liet bezorgen.

Op Twitter deelde Netflix donderdag de kiekjes van de thuispremière van het vierde seizoen van de serie over het Britse koninklijk huis. Alhoewel alle acteurs zich in een rodeloperoutfit hadden gestoken, ging de fotografie sommigen van hun huisgenoten beter af dan anderen. Zo is op het kiekje van Olivia Colman, die in The Crown koningin Elizabeth speelt, duidelijk te zien dat de loper tegen haar bank is aangepropt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Actrice The Crown kreeg 'vaak te horen dat ze op Diana leek'
Lees ook

Actrice The Crown kreeg 'vaak te horen dat ze op Diana leek'

Ook Josh O'Connor (prins Charles) en Emma Corrin, die dit seizoen debuteert als Diana, legden hun thuispremière vast. Helena Bonham Carter, altijd een graag geziene gast op rode lopers, pakte uit met een echte kroon en poseerde met haar twee honden op haar stukje loper.

Gillian Anderson is vanaf het vierde seizoen, dat vrijdag wordt gelanceerd, in The Crown te zien als Margaret Thatcher. Zij was de enige actrice die niet alleen hoefde te poseren op haar loper: de actrice heeft sinds 2016 een relatie met Peter Morgan, bedenker en schrijver van The Crown. De twee deelden dan ook een kiekje van hen samen.

Lees meer over
Netflix