my life got turned upside down

Will Smith deelt eerste Fresh Prince-beelden van reünie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesWill Smith deelt eerste Fresh Prince-beelden van reünie
RTL

De 'Fresh Prince of Bel-Air'-cirkel is bijna rond. Will Smith (52) keerde samen met de cast nog één keer terug naar de plek waar het voor hen allemaal begon. De eerste beelden van deze reünie deelt hij vandaag op social media.

'Now, this is a story all about how my life got flipped-turned upside down...' Ja, dit nummer blijft de komende dagen weer in je hoofd hangen. Vooral als je de eerste beelden van de heuse Fresh Prince of Bel-Air-reünie kijkt. De helden van vroeger zijn nog één keer bij elkaar gekomen om te praten over hoe hun leven dertig jaar geleden letterlijk en figuurlijk op z'n kop werd gezet, net zoals Will zong in de titelsong van de serie.

Je bekijkt de beelden hieronder.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Will Smith terug in originele Fresh Prince villa in Bel-Air
Lees ook

Will Smith terug in originele Fresh Prince villa in Bel-Air

Fans van het eerste uur kunnen op 19 november de reünie bekijken via HBO Max. Maar er is meer goed nieuws, want er is wederom een reboot op komst. Anders dan de originele sitcom uit de jaren negentig is de nieuwe versie een dramaserie, meldden Amerikaanse media in augustus. De reeks wordt gebaseerd op de viral video die regisseur en superfan Morgan Cooper vorig jaar uitbracht. In die trailer liet Morgan zien hoe het verhaal van de originele serie ook een drama had kunnen zijn.

Zoveel decennia later kan Will in elk geval nog steeds op zijn Fresh Prince-succes teren. Onlangs bracht hij nog een kledinglijn uit waarmee hij het hart van alle 90's kids sneller deed kloppen.

Lees meer over
Will Smith