powervrouw

Jennifer Lopez krijgt oeuvreprijs omdat ze 'super icoon' is

Door ANP··Aangepast:
© ANPJennifer Lopez krijgt oeuvreprijs omdat ze 'super icoon' is
RTL

Jennifer Lopez loopt inmiddels al tientallen jaren mee in de entertainment-business en dat heeft haar de status van 'super icoon' opgeleverd. J-Lo werd tijdens de virtuele uitreiking van de People's Choice Awards onderscheiden met de People's Icon Award. Dit meldt 'Billboard'.

"Het is werkelijk een droom om deze erkenning te mogen krijgen"

'Jenny from the Block' was volgens het juryrapport de terechte winnares, vanwege het feit 'dat ze zich altijd inzet voor minderheden, aardig is voor mensen en anderen vreugde biedt'. "Ze is zelf, vanuit een ogenschijnlijk kansloze positie, opgeklommen naar de status van superster door keihard te werken. En daarmee inspireert ze zo ontzettend veel jonge meisjes, die net als zij grote dromen hebben," aldus het juryrapport.

Jennifer Lopez verkoopt villa in Malibu ver onder vraagprijs
Lees ook

Jennifer Lopez verkoopt villa in Malibu ver onder vraagprijs

Jennifer was zeer vereerd met haar onderscheiding. "Het is werkelijk een droom om deze erkenning te mogen krijgen. Het maakt me nederig. Als een Latina en als vrouw kan ik alleen maar zeggen dat ik driedubbel dwars heb moeten werken om deze eer te krijgen. Maar ik heb het geflikt en ik hoop dat ik hiermee heel veel andere meisjes en vrouwen inspireer."

Lees meer over
Jennifer Lopez