Grootste gein

André Hazes geeft update over moeder én Bridget

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndré Hazes geeft update over moeder én Bridget
RTL

Nadat André Hazes (26) het afgelopen jaar vaker in de roddelbladen dan op het podium stond, is het nu erg stil rondom de zanger. Daarom besloot Frank Dane (39) in zijn ochtendshow eens polshoogte te nemen.

"Ik ga ook nooit meer verwachten dan dit"

André verzekert Frank dat er geen reden tot paniek is. "Het gaat heel goed. Jongens, ik ben echt saai." Sidekick Jelmer vraagt de zanger naar de bekende weg: "En je moeder dan? Je moeder was heel blij met Bridget."

Gelukkig kan de zanger er wel om lachen. "Met m’n moeder en Bridget gaat het heel goed. Het is wat het is. Ik bel m’n moeder af en toe en dat is prima. Ik ga ook nooit meer verwachten dan dit."

André en Monique hebben een hilarische boodschap voor de Sint
Lees ook

André en Monique hebben een hilarische boodschap voor de Sint

Een ander onderwerp dat aan bod kwam, waren de vele berovingen bij BN'ers. Iets waar André zelf ook bang voor is. "Ik draag geen klokken meer. (…) Het lijkt me echt heel erg als het thuis gebeurt. Ik draag echt niks meer, omdat ik het risico gewoon niet neem. En heb het dus ook niet thuis liggen." Volgens de 'Leef'-zanger liggen zijn klokjes momenteel veilig bij de bank.

Rachel Hazes vertelde eerder aan RTL Boulevard dat een verzoening met Monique er niet in zit. Hieronder zie je er alles over.

Lees meer over
André Hazes jr.Bridget Maasland