GEWOON IN BAD

Kopen Zonder Kijken-kijkers walgen van 'gore' badkamer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Videoland Kopen Zonder Kijken-kijkers walgen van 'gore' badkamer
RTL

De sloophamer doet regelmatig zijn werk in 'Kopen Zonder Kijken', maar dit keer leek het er even op dat 'ie in de gereedschapskist zou blijven liggen. Jessica, Jaap en hun baby Teun verhuizen naar een nieuwe woning en zijn door het dolle heen, tot ze de badkamer zien en hun grootste nachtmerrie uitkomt. De kijkers van het programma hebben met ze te doen.

"Dit is een badkamer van voor de oorlog"

Jaap en Jessica krijgen de schrik van hun leven bij Kopen Zonder Kijken. Na de overhandiging van de sleutel gaat het stel als een razende door hun nieuwe koophuis. Het stel zegt hun minuscule flatje in Den Haag vaarwel en verkast naar een wijk in de buurt van Bergen. Maar de moed zakt hen al snel in de schoenen. "Oh jeetje", kreet Jaap bij het zien van de antieke badkamer. "Ik doe 'm snel dicht. Dit is een badkamer van voor de oorlog." 

Kopen Zonder Kijken-stel is dolblij met prachtige transformatie
Lees ook

Kopen Zonder Kijken-stel is dolblij met prachtige transformatie

Ook Jessica kan haar ogen niet geloven. "Oh mijn god", schreeuwt ze lachend uit. "Dit had ik nooit verwacht", aldus Jaap. Het stel is wel blij dat er een bad staat, maar dat is het wel. "Die kan zo het museum in, dat bad", klinkt het. Maar Kopen Zonder Kijken zou Kopen Zonder Kijken niet zijn als er geen complete transformatie zou plaatsvinden. De twee verkopen hun appartementje voor een flink bedrag en kunnen nog eens 50 duizend euro investeren in hun nieuwe woning. Het was nodig en het resulteert dan ook in een prachtig eindresultaat waar Jaap, Jessica en baby Teun enorm van onder de indruk zijn. 

Niet alleen Jessica en Jaap kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze het eindresultaat zien, ook de kijkers thuis zijn perplex. 'Die badkamer is voor het laatst vernieuwd in 1972', reageert iemand op Twitter.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de video hieronder zie je hoe de badkamer er voor de complete make-over uitzag. 

Kopen Zonder Kijken is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL4 en terug én vooruit te kijken bij Videoland.

Lees meer over
Kopen Zonder KijkenVerbouwenTv-programma