Tyfoongelofelijk

Nicolette en Kaj intens verdrietig door verwoesting Expeditie-dorp

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Martijn van GelderNicolette en Kaj intens verdrietig door verwoesting Expeditie-dorp
RTL

Nicolette Kluijver (36) en Kaj Gorgels (30) hebben op hun Instagram beelden gedeeld van een van de verwoeste dorpen van de Filipijnen. Het gaat om het dorp waar de crewleden van 'Expeditie Robinson' altijd verblijven gedurende de opnames.

"Dit treft al die lieve Filipijnse mensen die ieder jaar keihard meewerken aan de productie"

'Zo naar om te zien dit', schrijft Kaj bij een filmpje. 'Ons volledige Robinson dorp op de Filipijnen is verwoest door een tyfoon. Dit is waar de crew verblijft en alle aangrenzende ‘dorpen’ er omheen, zijn ook verwoest. Dit treft al die lieve Filipijnse mensen die ieder jaar keihard meewerken aan de productie en nu niks meer hebben.'

Kaj Gorgels maakt hilarisch lied na aanscherpen maatregelen
Lees ook

Kaj Gorgels maakt hilarisch lied na aanscherpen maatregelen

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook collega Nicolette deelt de beelden en schrijft erbij: 'Onze vrienden, collega’s en Filipijnse familie hebben het zwaar doordat een tyfoon alles heeft verwoest.' De twee zetten zich daarnaast in om het dorp weer op te bouwen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Via een gofundme-actie is er al 6700 euro opgehaald. Nicolette en Kaj kunnen dit jaar niet naar de Filipijnen om daar een nieuw seizoen van Expeditie Robinson op te nemen. Nicolette legt het hieronder zelf uit.

Lees meer over
Nicolette KluijverKaj Gorgels