Een groene kerst

Boer zoekt Vrouw komt met speciale kerstaflevering

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRVBoer zoekt Vrouw komt met speciale kerstaflevering
RTL

Yvon Jaspers (47) keert voor een kerstspecial van 'Boer zoekt Vrouw' terug naar boeren uit het laatste seizoen. De aflevering wordt op 25 december, op eerste kerstdag, uitgezonden. Dat heeft KRO-NCRV dinsdag bekendgemaakt.

"We duiken weer even de logeerweken in toen van corona nog geen sprake was"

"Wat zouden we allemaal graag deze kerst dichter bij elkaar zijn. Zorgeloos en vrij samen genieten bij een vuurtje of aan een lange tafel. Het enige dat we kunnen doen is ons richten op wat er nu wél kan", aldus Yvon. "Voor Boer zoekt Vrouw betekent dat dat we kunnen terugkijken op een bewogen jaar. We duiken weer even de logeerweken in toen van corona nog geen sprake was en kijken, weliswaar op afstand, samen onder de boom naar hoe het nu met onze boeren gaat."

Jarige Bastiaan uit BzV showt harige nieuwe look
Lees ook

Jarige Bastiaan uit BzV showt harige nieuwe look

De presentatrice kletst met de boeren wier zoektocht naar de liefde vorig seizoen op televisie te zien was. Ook de vijf deelnemers die niet genoeg brieven van vrouwen hadden gekregen en daarom online werden gevolgd, komen voorbij.

De Boer zoekt Vrouw Kerstspecial zie je vrijdag 25 december, om 21.40 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Boerin Steffi, deelneemster van het programma in 2018, maakte onlangs bekend dat zij in verwachting is van haar eerste kindje.

Lees meer over
Yvon JaspersBoer zoekt Vrouw