op stal

Elise uit BzV woont samen met nieuwe vriend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRONCRV/Linelle DeunkElise uit BzV woont samen met nieuwe vriend
RTL

Elise uit 'Boer zoekt Vrouw' laat er geen gras over groeien. Kijkers zagen vorig jaar nog hoe zij boer Bastiaan probeerde te veroveren, maar ondertussen is ze gelukkig met nieuwe vriend Jonathan. Het verliefde stel woont sinds kort samen, laat ze weten op de site van het populaire programma.

"Na Boer zoekt Vrouw liep ik hem na jaren tegen het lijf in de stad"

Elise is nu bijna een jaar samen met Jonathan. De afgelopen tijd is er heel wat veranderd in haar leven. "Een nieuwe baan en ik ben gaan samenwonen", vertelt ze op de website van Boer zoekt Vrouw. "Heel veel veranderingen, maar allemaal wel heel erg leuk."

De twee wonen nu ongeveer een maand samen, gezellig in Zeeland. "Ik woon tussen Middelburg en Vlissingen in."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Elise hield bijzondere vriendschap over aan deelname BzV
Lees ook

Elise hield bijzondere vriendschap over aan deelname BzV

Elise en Jonathan kennen elkaar al jaren. "We kennen elkaar nog van de middelbare school. Na Boer zoekt Vrouw liep ik hem na jaren tegen het lijf in de stad. We raakten aan de praat en zo is dat balletje gaan rollen."

Elise is dan wellicht niet geëindigd met boer Bastiaan, ze leidt tegenwoordig desalniettemin een boerenbestaan. Ze werkt sinds 1 juli namelijk op een zorgboerderij. "Omdat ik ook uit de zorg kom en ook heel erg van dieren hou."

Het contact met boer Bastiaan is ondertussen verwaterd. Wel spreekt ze de andere dames, Milou en Madeleen, nog vaak. Volgens Elise schept het nou eenmaal een band als je samen meedoet aan het datingprogramma. "We wonen nu natuurlijk alle drie ook in Zeeland, Milou is bijna altijd hier omdat ze vanuit huis werkt. Dus we zien elkaar regelmatig."

Ze spreekt Bastiaan alleen nog via Milou. "Ook pas geleden met Milou d'r verjaardag, dan is hij er ook. En dan spreken wij elkaar. Dat voelt ook eigenlijk helemaal niet raar." Ze vindt de boer nog steeds een aardige vent, vertelt ze, maar meer dan dat is het niet.

Bij boerin Annemiek staat het er wat minder rooskleurig voor. Zij kondigde deze zomer aan helemaal in love te zijn, maar nu blijkt die prille liefde alweer over.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw