i boe

Boerin Michelle uit BzV ten huwelijk gevraagd door Maarten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRV/Linelle DeunkBoerin Michelle uit BzV ten huwelijk gevraagd door Maarten
RTL

Boerin Michelle kan haar overall inruilen voor een trouwjurk. De oud-deelneemster van 'Boer zoekt Vrouw' is namelijk verloofd met haar grote liefde Maarten.

"Ik zit al best een tijd te dollen dat ik graag wil trouwen"

De Brabantse boerin vertelt op de website van Boer zoekt Vrouw dat zij en Maarten regelmatig grapjes maakten over een eventueel huwelijk. "Ik zit al best een tijd te dollen dat ik graag wil trouwen en vroeg weleens aan Maarten of hij al een ring had gekocht. Hij zei dan grappend dat elke keer dat ik er over begon, er een maand bij kwam voordat hij het echt zou vragen."

Dat Maarten haar écht ten huwelijk zou vragen, had ze totaal niet verwacht. "Dus toen het vorige week tijdens onze vakantie dan echt gebeurde, zag ik het niet aankomen en dacht ik dat het een geintje was."

Boer Jan en Nienke uit Boer zoekt Vrouw uit elkaar
Lees ook

Boer Jan en Nienke uit Boer zoekt Vrouw uit elkaar

Maarten wist het al die tijd verborgen te houden. "Dat vind ik heel knap gedaan en natuurlijk superleuk."

De boerin droomt van een huwelijk in het voorjaar. "Maar niet als het op anderhalve meter moet, dat zie ik niet zo zitten. Dus we wachten nog even met alles echt vast te leggen."

De vrolijke champignonkweekster deed in 2018 mee aan BzV. Miljoenen kijkers zagen hoe de vonk oversloeg tussen haar en Maarten. Niet veel later, in januari 2019, ging het stel samenwonen op het Brabantse platteland.

Voor boerin Annemiek ziet het er op liefdesgebied wat minder rooskleurig uit.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw