dokter in de zaal?

Good Doctor-acteur opgenomen in ziekenhuis met corona

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ABCGood Doctor-acteur opgenomen in ziekenhuis met corona
RTL

Verdrietig nieuws voor 'The Good Doctor'-acteur Richard Schiff. De 65-jarige is opgenomen in het ziekenhuis doordat hij besmet is met het coronavirus, laat hij weten op Twitter.

"De afgelopen 72 uur zijn pittig geweest"

Het coronavirus slaat om zich heen en The Good Doctor wordt niet bespaard. Richard, die Aaron Glassman speelt in de show, deelt op Twitter dat hij ook geveld is door de ziekte en zelfs in het ziekenhuis ligt ervoor. Hoewel hij tijd nodig heeft om te herstellen, verzekert hij zijn volgers dat hij 'elke dag vooruitgang boekt'. Richard en zijn vrouw Sheila Kelley, die ook in The Good Doctor speelt, hebben allebei het coronavirus. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Genieten: hitserie The Good Doctor krijgt vierde seizoen
Lees ook

Genieten: hitserie The Good Doctor krijgt vierde seizoen

'Corona-update', begint Richard op Twitter. 'Ik wil iedereen bedanken voor hun liefde en steun. Dat maakt het stukken makkelijker voor Sheila en mij'. De acteur ligt in het ziekenhuis aan de steroïden en zuurstof, in de hoop dat het snel beter zal gaan. 'Mijn vrouw is thuis en daar gaat het beter mee, ook al is ze nog altijd vrij ziek'. Ook Sheila laat op social media weten hoe het er nu voor staat. 'De afgelopen 72 uur zijn pittig geweest (...) Het gaat steeds beter met hem. Hij wordt weer sterk'. Het blad Variety meldt dat de opnames van The Good Doctor wel worden voortgezet. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Videoland serie