Hondsberoerd

Moeilijke dag voor Patty Brard: 'Voor altijd in ons hart'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMoeilijke dag voor Patty Brard: 'Voor altijd in ons hart'
RTL

2020 is een extra pittig jaar gebleken voor Patty Brard. De 65-jarige presentatrice moest onlangs afscheid nemen van haar geliefde hondje Lulu. Maar de wereld gaat door en ook Patty heeft het normale leven weer opgepakt, al blijft het moeilijk.

"Voor altijd in ons hart"

Patty is momenteel al helemaal in de kerstsferen en deelt op haar Instagram een zoet kiekje met haar andere hondje Bibi. Terwijl de kerstboom al vrolijk en gezellig staat, is de sfeer bij Patty ver te zoeken. 'Vandaag voor het eerst zonder onze Lulu op de foto', schrijft ze bij de foto.

Patty Brard brengt opnieuw feestdagencollectie op de markt
Lees ook

Patty Brard brengt opnieuw feestdagencollectie op de markt

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Dat viel ons best moeilijk hè, lieve Bieb. Voor altijd in ons hart', besluit ze haar bericht. De gezondheid van de viervoeter kwakkelde al een tijdje. Patty heeft al eerder afscheid van het beestje moeten nemen, maar Lulu gaf niet zomaar op. Toch heeft ze niet veel later haar geliefde Lulu moeten laten inslapen.

Ondanks dit minder leuke nieuws is er ook iets positiefs te melden over Patty. Ze heeft namelijk na jaren weer contact met haar dochter, hieronder zie je er alles over.

 

Lees meer over
Patty Brard