LAST DATES

Kijkers First Dates zien date Rob Verlinden hard van stapel lopen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NPO 3Kijkers First Dates zien date Rob Verlinden hard van stapel lopen
RTL

Rob Verlinden (70) was gisteren in het 'First Dates'-restaurant op zoek naar een nieuwe liefde. Maar de match van de voormalige tv-tuinman liep wel érg hard van stapel tijdens de eerste dates. Dat viel ook de kijkers van het datingprogramma op.

"Het zou mij heel erg afschrikken"

De date van Rob, die toevallig ook Rob heet, is nog niet binnen of hij verklaart al de liefde aan de 70-jarige tuinman. "Nu ik jou tref: dat vind ik echt super! Ik ben ook heel eerlijk. Ik weet niet wat jij denkt, maar ik heb nu al vlinders in mijn buik." Rob Verlinden kan zijn oren niet geloven: "Dat is wel heel vlot." Rob wordt wel snel gerustgesteld door zijn date: "Het zijn maar kleine vlindertjes hoor."

Rob Verlinden overrompeld door date in First Dates: 'Heb vlinders'
Lees ook

Rob Verlinden overrompeld door date in First Dates: 'Heb vlinders'

Kijkers thuis schrikken er net als Rob Verlinden ook van, hoe snel zijn date hem de liefde verklaart. 'Ik zou hier heel erg van schrikken', zegt iemand op Twitter. Een ander: 'Als een vrouw in een eerste date zo tegen mij zou praten zoals Rob over prins op het witte paard en zo, dan ben ik weg voor het hoofdgerecht.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Uiteindelijk blijkt de date ook geen match te zijn. "Ik heb niet dat gevoel", zegt Rob Verlinden duidelijk tegen Rob.

Ook Sipke-Jan Bousema deed mee aan First Dates VIPS. Hij heeft nog steeds contact met zijn match. In de video hieronder zie je er meer over.

Lees meer over
Rob Verlinden