het is weer voorbij die mooie zomer

Deze BN'ers nemen plaats op de bank in Linda's Wintermaand

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Roy BeuskerDeze BN'ers nemen plaats op de bank in Linda's Wintermaand
RTL

Onder andere Matthijs van Nieuwkerk (60) en Martien Meiland (59) nemen binnenkort plaats bij Linda de Mol (56) op de bank. In 'Linda's Wintermaand' nodigt de presentatrice bekende Nederlanders uit om te praten over de belangrijkste momenten in hun leven tot nu toe.

"Ik heb altijd gedacht dat een winterse versie van de Zomerweek ontzettend leuk zou zijn om te doen"

Ook André Hazes, Floortje Dessing en Natacha Harlequin komen in het programma voorbij. "Ik heb altijd gedacht dat een winterse versie van de Zomerweek ontzettend leuk zou zijn om te doen. Juist aan het eind van het jaar, in de donkere dagen voor kerst, is het fijn om met mensen te praten voor wie het een bepalend jaar is geweest en terug te kijken op wat er allemaal is gebeurd", aldus Linda. "Het is een prettig soort slow tv. Het doet denken aan de goeie gesprekken die kunnen ontstaan aan de keukentafel met vrienden, met een fles wijn."

Linda de Mol: 'Verliefd zijn en kerst vieren is geweldig'
Lees ook

Linda de Mol: 'Verliefd zijn en kerst vieren is geweldig'

Linda de Mol presenteerde het interviewprogramma Linda's Zomerweek, waarin ze elke aflevering twee gasten ontvangt, zes seizoenen lang voor RTL4. Het programma, dat in augustus steevast een van de best bekeken programma's was, stopte in 2018 zodat Linda tijd kreeg voor de opnames van de film April, May en June. Vorig jaar stapte ze over naar Talpa om haar broer John de Mol te helpen met het opbouwen van SBS6. Ook werd ze creatief directeur van Net5.

Het programma, een wintervariant is op Linda's Zomerweek, is vanaf 6 december weer iedere zondag op SBS6.